center

 

“Enestående natur, og en udsigt der ikke kan beskrives med ord”

 

 

Bryllup på “Thehusbakken” ved Salten Langsø.

Vil man holde sit bryllup i naturen, kan vi ikke forestille os et bedre og smukkere sted. Det perfekte sted til et smukt teltbryllup !

Idérig, utrolig venlig, og løsningsorienteret er ord der beskriver Christian rigtigt godt i forløbet af planlægningen og afholdelsen af vores bryllup.

“Solen skinnede på bakketoppen da vi fik perlende kold champagne udenfor festteltet, med udsigt over sø og skov. Gæsterne sad i skygge under træerne eller gik omkring, og stemningen blev hurtig afslappet men forventningsfuld. Under middagen kunne alle nyde udsigten over Salten Langsø inde fra teltet. Gæsterne skulle selv gå den korte tur ned og hente bålstegt pattegris og dyrekøller, hvilket i sig selv var et perfekt indslag under aftenen. Sent på aftenen oplyste fakler området og teltet stod i smuk belysning af kandelabre og stjernehimmel. Der var bål som folk kunne hygge omkring når der skulle tages en pause fra dansegulvet…. Festen blev ved til solen stod op, og dagen efter kunne “teltovernattende” gæster nyde morgenmaden og kaffen i solen sammen med os”.

Det var en privat, uforglemmelig og skæddersyet personlig oplevelse der helt overgik vores forestillinger og forhåbninger.
Hvis kommende brudepar går med tanker om et bryllup i naturen, så bør man simpelthen bare se dette sted!

“Christian Bruun får vores varmeste anbefalinger!”.

Tak for et enestående bryllup
Bente og Lasse, Nygifte

Flere referencer