center

 

 Vore kokke hjælper jer hele vejen

Vi anbefaler at I tager udgangspunkt i friske råvarer direkte fra skov og sø, når I skal sammensætte jeres helt egen bryllupsmenu. Det kunne f.eks. være vores populære bålstegte pattegris sammen med krondyr, dådyr eller rådyr.
Nedenstående er blot forslag.


Forslag 1

  • Varm og koldrøget laks fra ” det lille røgeri” i Katrinedal, hertil sommerurter og grønt, marineret i en let dressing af balsamico tilsmagt med passionsfrugt og persilleolie.
  • Helstegt pattegris samt ramsløgs marineret dådyrkølle, hertil ristede grønne asparges, nye bagte kartofler og rygeostecreme.
  • Kold bær og frugtsuppe med vaniljeis tilsmagt med ægte Bourbon vanilje.

Forslag 2

  • Carpaccio af røget rådyrkølle med marinerede små salater, Vesterhavsost og urteolie.
  • Helstegt pattegris og enebærmarineret krondyr kølle, nye små kartofler vendt i persille ratatouille, saute af skovens svampe, rabarberkompot, hertil vildtsauce.
  • Rå marinerede sommerbær vendt i hybenblomst sirup serveret med råcreme.

Kapacitet: 60-150 gæster
bålstegt pattegris
krondyr på grill